Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο. OK

Τα έπιπλα κήπου & εξωτερικού χώρου από Wicker, είναι η ιδανικότερη και η πιο έξυπνη επιπλογή,αφού συνδυάζουν υψηλή αντοχή, άνεση, ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, αλλά και ολοκληρωμένη πρόταση για σύνθεση σαλονιού – τραπεζαρίας,καλύπτοντας  την αισθητική άποψη του καθένα, κλασσική ή μοντέρνα.
Το Wicker είναι συνθετικό υλικό  PVC σε συνδυασμό με τεχνικές ίνες υψηλής ποιότητας, το οποίο ράβεται στον εξαιρετικής ποιότητας σκελετό αλουμινίου. Τα έπιπλα εισαγωγής μας Wicker αποτελούνται από 100% ΜΗ ανακυκλώσιμα υλικά και συνοδεύονται από 2 χρόνια εγγύηση.
Δεν απορροφούν θερμότητα, είναι πλήρως ανθεκτικά στο νερό (αδιάβροχα), δεν αλλοιώνεται το σχήμα τους, αλλά και το χρώμα τους και αντέχουν στις δύσκολες καιρικές συνθήκες.
Η συντήρηση που απαιτούν είναι ελάχιστη και εύκολη,ώστε να παραμείνουν για πολλά χρόνια σε άριστη κατάσταση.
Για τη φροντίδα τους :
Τα έπιπλα εξωτερικού χώρου Wicker χρειάζονται άφθονο νερό -κρύο ή ζεστό-κι ένα μαλακό πανί ή σφουγγάρι. ΔΕΝ χρησιμοποιούμε απορρυπαντικά, ούτε λευκαντικά και γυαλιστικά, γιατί θα ξεβάψουν το χρώμα. Αν παρ'όλα αυτά η χρήση απορρυπαντικού είναι απαραίτητη,τότε χρησιμοποιούμε απαλό σαπούνι ή λίγη σόδα φαγητού διαλυμμένη σε ζεστό νερό. ΔΕΝ χρησιμοποιούμε πιεστικό μηχάνημα ή λάστιχο με πίεση γιατί θα καταστρέψουμε τις ίνες. Τέλος αν δεν έχουμε τη δυνατότητα αποθήκευσης σε εσωτερικό χώρο, στις πολύ χαμηλές θερμοκρασίες, καλό θα ήταν να τα καλύψουμε με αεριζόμενα καλύμματα.
Και γιατί όχι, να τα χρησιμοποιήσουμε στον εσωτερικό χώρο του σπιτιού μας, αφού είναι πανέμορφα,άνετα,καλοφτιαγμένα και δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα απ'τα έπιπλα εσωτερικού χώρου.

Δεν υπάρχουν προϊόντα Κάτω από αυτήν την Κατηγορία.